Geen producten (0)

Toyz World stopt...maar...

Toyz World stopt...maar...

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Joran v/d Linden en oprichter van Toyzworld.nl. Sinds 2020 ben ik mij volledig gaan richten op de webshop, na jaren van ervaring in de retail ben ik gestopt met mijn fulltime baan. Tijdens het begin van corona ontzettend hectisch geweest en uren, uren en nog eens uren gemaakt. Iedereen bestelde in die tijd online.

Het werk aan een webshop klinkt misschien leuk, makkelijk en niet al te zwaar. Echter is het tegendeel waar. Voor 1 persoon een webshop runnen die elke maand groeit is het helaas niet meer goed vol te houden. Dit komt grotendeels dat ik sinds zomer 2023 vader ben geworden en hierdoor minder energie en tijd kan steken in de webshop. Het aannemen van een personeelslid zou en mogelijkheid kunnen zijn, echter omdat alle kosten zijn gestegen afgelopen tijd is dat voor nu helaas niet rendabel.

Begin 2024 heb ik daarom besloten om terug in loondienst te gaan en te kijken wat de mogelijkheden voor de toekomst zijn. De webshopnaam blijft in gebruik alleen zullen er vanaf eind maart 2024 geen artikelen meer besteld kunnen worden. Op dit moment houd ik een uitverkoop van 25% op het gehele assortiment. 

  • Kom er nog nieuwe aanvulling?

Nee, het is nu echt op=op!

  • Wanneer sluit de webshop?

De webshop blijft live, echter zal er vanaf eind maart niks meer besteld kunnen worden.

  • Kan ik nog wel retourneren wanneer ik eind maart iets bestel?

Dat is zeker mogelijk, 30 dagen na ontvangt.

  • Kan ik een bestelling nog ophalen?

Ja dit is mogelijk t/m eind maart.

  • Komt Toyzworld terug?

Ja, echter op een andere manier, welke dat precies is zal in de toekomst bekend worden gemaakt.

 

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met toyzworldnederland@hotmail.com

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.